Lusk (XV.)
Anotace: ...Bratři Ebenové: Já na tom dělám. Track no.2...
Vzpříčený
křiku ženy
ženu se donikam
světu unikám
jak lusknutím prstu
co je to stoosumdesát?
Vidím za víčky tu
kterou znám padat,klesat?
A furt to nikdo nebere...
Tak třeba doufat že padnu vzhůru
co Smrti? Můj partnere?
Mám jít na půdu a vzít si šňůru?
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: Quigleika, Vénëa, Markéta Hl., sophia92
Komentáře (1)
Komentujících (1)