PROMIŇ
PROMIŇ
Vím, udělala jsem chybu,
měla jsem za tebou jít.
Jenže já měla pochyby
a nevěděla,
co se bude dít.
Chci to vrátit zpět
a udělat to jinak.
Alespoň kroků pět,
zpátky udělat.
Všechno mohlo být jinačí,
mohli jsme být spolu,
v obětí a náručí...
Přečteno 403x
Tipy 7
Poslední tipující: Neldor, MaLej_bLáznivEj_aNdíLeK, WerunkaaXD, Likynka
Komentáře (1)
Komentujících (1)