Bláhová láska
Bláhový ten kdo miluje
kdo pro svoji lásku i zabije
zabije soka v boji milostném
bláhový kdo myslí si že bude žit klidným životem
Láska hřeje láska mrazí
i ocelového golema, jež zdáse nedobytný
na kolena i tvář srazí
tváře je nevinné
skrytá je v ukrytu, bláhováláska
Plní příkopy a bourá hrady
akdyž se vynoří bázlivý prchá.
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
Komentáře (1)
Komentujících (1)