Kryptogram pro Zuzanu

Kryptogram pro Zuzanu

Anotace: Kryptogram všem Zuzankám

Zem již zchladla,
Už mi kytka v rukou zvadla,
Z čela proudem pot mi teče
A čas se tak hrozně vleče.
Na Zuzanu tady čekám,
Ač vím, že mě pošle někam.
_______________________________

Zuzance trochu jinak:

Sám větrem běžím k obzoru,
U slunce chtěl bych býti,
Nebesy plouti bez vzdoru
Nad mraky, tam kde svítí.
Yzopy* spěchám na horu.
* Yzop je luční kvítí.
Autor Mr.George, 01.10.2005
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já už dneska nemám času moc
I když ještě číst bych chvilku chtěla
Radost rozdáváš, a je jí víc než dost,
Kouknu se k tobě zas příště, páč jsem smělá
A teď mávám, posílám díky s usmíváním,
- loučí se s tebou jedno strašidlo ježibabí :o)

10.11.2005 21:32:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí