Miluj tak trochu jinak
Anotace: tak trochu jinak aneb ranní zamyšlení... o tom, že láska vůbec není...
Nemiluj krásu,
krásu, která není.
Miluj jen bolest,
slastné utrpení.
Miluj jen krev,
která prýští z žil,
vyzývej toho,
kdo rána nedožil.
O temnotě
ať tvá duše sní!
Bez ní jsme prázdní,
plní, bezední..
Zamiluj si
vášeň ran,
otevřených, hlubokých,
koutky očí
bílých vran.
Obdivuj ovce
v tlamě vlčí,
jak si tam leží
a slastně mlčí.
Nech se spálit
nočním dnem
lásky, v kterém
bez milosti mřem...
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: Jajina, JR
Komentáře (1)
Komentujících (1)