umírá a chladne
Anotace: nevím co dodat ... ale j to pravda
Koukám se ti do očí,
a hlava se mi zatočí.
Zadívala jsem se hloubš,
ale stále nacházim jen poušť.
Koukám se ti na srdce,
tluče víc než divoce.
Vnímám každý jeho stah,
a tím umírá náš vztah.
Umíta, prtože nemám tolik volnosti,
svobody, o které si nechávám snít.
Chladne, kvůli slovu moje.
Chladne, protože nikdy nebudu tvoje.
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, strašidýlko-střapatý, lucajda89, Lilly Lightová, Fiserka, Iwushak...
Komentáře (3)
Komentujících (3)