poď si lehnout do trávy
Anotace: rád si lehám v létě do vysoký trávy a koukák se nabe. já vím je to blbost, ale mě je krasně..
poď si lehnout do trávy jen tak na záda
hledat díry v oblacích
nebo je ještě tak látat
ať na nás odtamtud nic nespadne
aˇsi tam co je zůstane
vždyť tady krásně i bez toho
poď si lehnout do trávy
a něco počítat
třeba motýly
nebo ji jen tak poslouchat
jak žaluje
jak vypravuje
jak nesnesitelnou bolestí
z toho věčnýho vohýbání
křičí jedno stýblo přes druhý
že je bolí záda
a vítr pro vítr neslyší
a vohejbá je zas a zas
poď si lehnout do trávy
a tak koukat na nebe
a hádat, kde večer vyjde která hvězda
neuhodnem, co na tom
poď si lehnout do trávy
zválet ji pod zády
ať slunce vodlije nám novej stín
Přečteno 507x
Tipy 3
Poslední tipující: Marfuša, Churry
Komentáře (4)
Komentujících (4)