prázdninová s cizincem
Anotace: He is realy away!
Zapomeň na jeho zvonivý smích
na pocit štěstí, když bylas s ním
je pryč a jen tak se nevrátí
ostrý trn v ostruhách bodláčí
jeho srdce již bije pro jiné
vše krásné brzy pomine
zapomeň na ruce, jimiž tě hladíval
a jak tě po nocích k domovu vodíval
našel si jinou - sama to víš
snad jednou i ty pochopíš
že nemůžeš naříkat, kam láska zmizela
ta paní tu přece nikdy nebyla!
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: Marupiara, @lex
Komentáře (0)