Oči duší
Anotace: Nikdy bych nechtěla aby rozchod s klukem takhle dopadl...Což eště nedopadl, protože neměl s kým...Psala jsem to podle těch co se rozcházeli kolem mne a jejich pocitů...
V naších očích se odráží
Celá naše duše…
Ale v těch jeho je vidět
Něco co nemohu popsat…
Je to tak skutečné a přitom tak
Daleko ode mne…
Proč si mne zklamal? Proč si svou
Lásku věnoval osobě,
která ti ji nikdy nebude schopná oplatit…
Nevyznám se v tobě…jsi ve všem tak jiný
Vždy když jsi byl se mnou tak v tvých
Očích byla napsána celá tvá duše…
Tvůj úsměv mně udržoval v pokoji…
Věděla sem že když jsem byla s tebou
Bylo vše jak má být…Nebo sem v to věřila…
A teď už vedle mne nejsi…Ale stojíš vedle ní…
A nejsi to ty…Nevím proč mi to pořád vadí…
Vždyť ty jsi na mne už zapomněl…
Ale já prostě nemohu…
Moje láska k tobě mi to nedovoluje…
Proč jsi zapomněl tak lehce?
Ale nejsi to ty ne ten kluk,
Kterého sem poznala…
Změnil si se…A právě to mne
Bolí…
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, Giginka
Komentáře (1)
Komentujících (1)