Anotace: a já?
I to se stava...i smutek je soucasti zivota, misky vah se houpaji...na jedne strane dobro a pravda...na druhe strane zlo a lez.
27.01.2009 15:22:00 | carodejka
ST! jsem dala za obsah, jistou upřímnost a prozření... někdy nám trvá dlouho, než přindem na to, co smysl má a co ne... Všřím, že bolest brzy odezní a časem nandeš někoho, kdo bude o Tebe stát, víc si Tě vážit... Vím, o čem mluvím... To uvědomění a připuštění si není lehké, ale nakonec s odstupem času si řékám, že to tak mělo být...dívám se na to jináč.
25.01.2009 15:55:00 | NikitaNikaT.