Anotace: ...můj krásný pocit...
Mnohé ženy stíny přímo milují. Až tak, že si je i na oči malují. Avšak já nejraděj mám stíny, když dotýkaj se klíny...
27.01.2009 00:25:00 | Špáďa
Musím uznat, že provedení tvého krásného pocitu ve slovech stojí také zato.
25.01.2009 21:51:00 | Dota Slunská
ST! a myslí, že jiná slůvka totoc nepotřebuje, neb dílko mluví samo za sebe... jen tiše čtu znova. Pěkné.
25.01.2009 18:24:00 | NikitaNikaT.