Zůstaň
Anotace: Když si přeješ, aby neodešel... aby se tě dotýkal ještě chvíli a zapomněl na to, že jsi udělala chybu.
kaskády rukou
podepírající holé skály
když pláču
do tvých dlaní
a ony mi slibují
že každý pád
bude srdce proklínat
protože už ho neucítíš
neucítíš
že se tě dotýkám
a zkouším dýchat
skrz oblohu veršů
já tě numůžu
nechat odejít
chci tě ve svém
životě
proplouvat mořem
našich nemluvňátek
která už se nikdy
nenarodí
v našich snech
vídat tě každé ráno
probouzet se
blízko tebe
každý okamžik
kdy se dotýkám
tvých rtů
cítím duše andělů
neodcházej
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Bíša, Zamilovaná do nezamilované doby
Komentáře (1)
Komentujících (1)