Obzor...
Vždy za svítání vídám v dálce jezdce na koni,
někdy i za soumraku, když k obzoru se slunce nakloní.
Zprvu je malou tečkou v bílé mlze,
oděn je černě, elegentně, stroze.
Tohle je chvíle, kdy vím jak dýchá země,
a šťastna jsem, že on se vrací ke mě.
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)