Srdce nebo Láska
Anotace: Někdy se tak cítíte...po ránu
V srdci láska
v duši stín
je tam páska nebo splín?
Chmurná rána,na stole káva
kouř a dým,nevím co stím?
Studená sprcha,pod očima černá
šmouha,která nejde smýt.
Chci jít ven,ale nemám ským.
Venku je pod bodem mrazu
nemám sílu ani dost času.
Si hrát s oknem,kde mráz čaruje
kde prsty do ledu srdce maluje.
Studené ruce dechem rozehřívám
oči mně slzí, už mně opouští i ta
síla.
Dám si čaj,do něho panáka
ať opiju toho nezbedného
tuláka,co si s mím srdcem
tak krutě pohrává.
Pak pošlu srdce klidně k ledu
Jdi do hajzlu!!nevím jestli
někdy řeknu tuhle větu.
Spát se mi nechce,řvát tu budu
ať uleví se mému bolu.
Zhasínám a končím tuhle větu
Láska je kurva, ale přeci je tu...
Přečteno 485x
Tipy 18
Poslední tipující: Giginka, Bean, BlueBird, Quigleika, jedam, Kariš, Modrý Adept, lucajda89, Romana Šamanka Ladyloba, januve, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)