Anotace: Je to už starší dílko, ale dlouho jsem nic nepublikoval tak vám nabízím skromný příspěvek mezi vaše skvosty.
On i ty umíte psát já nevím co vás žene dál,chci to taky umět,,kat aby to spral.
18.01.2008 21:16:00 | takova
ju..dekuju ti za krasne komentíky...basen je moc hezká a líbí :) :) :) a k tomu "královi " já četla pulku knížky a viděla celý filmík...je dost dobrý..líbil se mi..kdyžtak mi písni na icq 345-343-907 pokecame...papa Market
07.02.2007 20:16:00 | Marketuli
čágo žaku :))
helejd..nejni to o inspiraci, muze, strevu nebo tak neco..
je to o case... to psani .))
potesils mje komentem i spriznenou dusi...
nevim, esli dospjeju do stadia navratu k tvorbe..
od pocatku jsem to bral jako legru.. sem tam jsem napsal pocitofku ale stale jsem si daval za ukol napsat poradnou basnicku...myslim, ze bych ji zvladl..ale..potreboval bych urco jine prostredi, cas...
ponevac jinak ji nejsem schopen udeat .))
realita muze byt a vetsinou i je jina..nez se clovjek domniva.. tudiz vyse uvedeny plky jsou jen falesny namitky na lenost a neschopnost..
prezto tak nejak vnitrne touzim po tom splodit neco really povedeneho...
kazdopadne ti posilam big pozdraf a dik a tak.. .)
mej se
Radek
09.11.2006 09:54:00 | Bean
Přišla jsem ti poděkovat
za krásná slova...
a nacházím tady kroky tíživé...
stačí se nadechnout... a lépe se ti jde ;o)
Krásně zvláštní básenka...
23.11.2005 09:39:00 | Cecilka
zvláštní procházka... povedená! je tady cítit chuť k tvorbě a slušná dáfka metamorfologického filosofismu .))
chtěl jsem říst povidlofka!
:)
13.10.2005 18:31:00 | Bean