jestli to je prvotina, tak ti chvalim, ze tam nepouzivas, tak zname fadni rymy, jak to pri prvotinach byva ( ani ja sem nebyla vyjimkou, hehe :))
nicmene, kdyz sem to cetla, tak na mne nc nedychlo, nenachlo me to, cetla jsem to spis jen ze zvedavosti nez, ze by se mi chtelo cist dal, kazdopadne, kdyz je to prvotina, jak pises, tak to ty dalsi budou urcite lepsi...
26.01.2009 10:12:00 | saddova