Anotace: nemám sílu se bránit
Krasna basen, svuj boj vyhrajes jen Ty sam! Bojuj a nevzdavej se a pamatuj ze krasa...ta srdce nema!
27.01.2009 15:20:00 | carodejka
Myslím, že děláš nejlepší řešení... snad přestaneš se trápit, začneš se znovu usmívat... časem přinde nová láska, abo alespoň přítel... kamarád... co rád pomůže, poradí, co bude o Tebe stát.
26.01.2009 10:34:00 | NikitaNikaT.