ŽENY..
Anotace: PÁNOVÉ, CO O NÁS VLASTNĚ VÍTE...
Převaha chtíče bez citu,
udělá z ženy necitu.
Převaha citu bez chtíče,
žena je zámek bez klíče.
A když má žena obojího hodně,
místo by byla muži vážena,
ti roztáhnou jí jenom kolena
a láska platí za povodně.
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: hanele m., Kapka, Kes, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)