Není moje
Anotace: Dá se poznat, že jsi šťasten?? Ne až štěstí tu není, náhle jasno se ukáže.První část je její...
anděl k zemi padl.
na kolenou prosil Boha
proč dopusil tu křivdu
Bůh mu odpověděl:
to jsem nebyl já
to byl člověk, a člověk je svobodný
a svůj osud si sám vybírá
Kde je Buh??
V srdci, v každém srdci.
Chceš to mít?? I to a tam to??
A když to máš chceš něco jiného??
Proč bolest či slast
rodí se v nás??
Proč pláč i smích
je stále hřích?
Jsi jak černý divoký mustang
zlatou podkovou kovanou
chtěl jsem říci zůstaň
jen slovem to však nejde
v tajemné dáli se ztrácíš
a já děkuji Bohu...
Přečteno 400x
Tipy 17
Poslední tipující: Markéta Hl., Meriel, Ztracena.v.realitě, Holis, anatantal, Bohém z Pernštejna, Bíša, Psavec, Tacca, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)