Anotace: nevím co chci...nechci udělat zase nějakou chybu
Ta síťka z tebe - rybičky brzy spadne a budeš zase plout ve svých čistých vodách, neboj :)
27.02.2009 16:13:00 | Zasněný básník
krásně popsané pocity...ty občas mívám taky..teda občas..teď se v tom plácám téměř pořád ..neboj..věřím v to,že příjde ten den,kdy se ti udělá v mnoha věcech jasno =)
26.01.2009 19:45:00 | Giginka