Cesta zpět k lásce
Anotace: ..no..tak co k tomu =) snad jen,že sem se už v této básni ovládala a nenechala průchod svýmu vzteku...hezké čtení
Žila jen s tvým stínem nad hlavou
věděla, že bitvu má prohranou
spolu měli k hvězdám blíž
v nebi si udělali skrýš
Dvě půle duše byly u sebe
teď-samu nechte mě
Oceány se lijí do moří
slunce nebe rozboří
blesky šlehají oblohu
já takto dál nemohu
Černé mraky nad mou postelí
dávno nejsme nesmělí
Emoce ukryla černá věž
a ona ti říká, tak běž
lásce tvé už nevěří
s tebou stejně neběží
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: al-pacino, losscar, bejbyyyy, Mišiačik, Mounkey, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)