HLEDÁME SE
Anotace: K nenalezení... nezaplacení
HLEDÁME SE
Jsem příliš sám i když jsem s tebou
Čekali jsme tak dlouho, jen někdo zhasil před koncem filmu světlo
A já vím, že už neucítím to teplo, které mě hřálo dřív
Na běžícím pásu ještě nevyrobili nic co by člověka učinilo šťastným
Tak ještě běžím aspoň do supermarketu, než zavřou, pro láhev alkoholu
Jen na chvíli se ohřát
Bez tebe je mi smutno
S bolestí jako s batohem jdeme životem slepí
Bůh jen špatně zamíchal karty, nebo se někdo spletl při rozdávání
Ta paní bez bot v tramvaji dobře ví
Že nohy ji ponesou kam nechce jít
V zimě je teplo, jen když máš rád, jen když tě někdo miluje
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: je bouřka
Komentáře (1)
Komentujících (1)