krámek
Máš krámek s květinama
a vlasy plavý
v ulici přístavní
kde lodě staví
jsi krásná a sama
začíná léto babí
já ale nemám srdce draví
Těším se na jitra
proto noci nedospávám
u vitrín s růžemi
před sedmou stávám
abych tě spatřil za úsvitu
jak kráčíš podél nábřeží
sám sobě řekl díky jsi tu
jen na tom mi záleží
Marně já hledám odvahu
vejít a koupit stovku růží
říct jak tě mám
jak ve mně láskou hoří
a touhou umírám...
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: raďo, Mario de Janiero, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)