Láska
Lásko,
proč se mi vyhýbáš?
Vždyť Ty jako jediná
mě opravdu znáš.
Pocítila jsi mé slzy,
teď je roním
a prosím
vrať se mi brzy.
Nechci bloudit světem prázdna,
sama a láskou nepoznána.
Chci Tě vedle sebe mít,
každou noc po Tvém boku snít
a ve dne vedle Tebe být.
Už nezadržím slzy
a tak prosím
vrať se mi brzy!
Přečteno 750x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, Mbonita, Giginka
Komentáře (2)
Komentujících (2)