Hledat
Anotace: nevím ani o čem to je :-D. prostě zas ňaka blbost :-)
Teď !
Vidíš mě?
Lidé umějí mizet, ale jen když je nikdo nehledá.
Ne!
Prosím, já tě našel lásko.
Chci, abys měla důvod mě hledat také.
Teď ?
Zavři oči a pomalu usínej.
Mezi tím já budu hledat sebe a důvod pro tebe.
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (0)