Probouzím múzy
Až za koncem mých myšlenek,
kde začíná náš příběh lásky,
tam v ráji bílých sněženek
probouzím ze snů něžné krásky.
Pojďte už tančit krásné múzy,
hledám teď pro svou lásku rým,
odhoďte z ramen svoje blůzy,
lákejte tancem bláznivým.
Veďte mé pero plné něhy
po kraji rajských vyznání,
jsou tady lásky celé břehy
a moře touhou vyzvání.
Chtěla bych pro Něj složit báseň
je to jak moje znamení,
aby v ní poznal moji vášeň,
že miluju ho k zbláznění.
Přečteno 491x
Tipy 22
Poslední tipující: Anita Buchtová, Holis, hostmen, Bíša, Milásek, okapovaroura, Pelican, carodejka, Agniezka, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)