Platonicky
Jsi má múza, neznáš mě,
Jak jenom žít bez vášně,
Jsi můj osud?
Hořím planě,
Ne zoufale,
Však jednostranně.
Jsi mé volání o pomoc,
Když ze sna: Chci Tě!
Tiše křičím,
Jsi pro mě výraz pokušení
A žár, který záměrně ničím.
Tvé oči ze sna ubíjí mé tělo,
Které by Tě strašně chtělo,
Jsi můj osud,
Moje moře,
Jsi mé trápení, mé hoře,
Topím se v Tobě stále
A ve snu líbám neurvale –
šeptám,
že nechám si to pro sebe –
platonicky letím do nebe….
Přečteno 437x
Tipy 15
Poslední tipující: Quigleika, Agniezka, Lilly Lightová, Holis, lucajda89, Bíša, enigman, Psavec, démon zatracení, NikitaNikaT., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)