SAMOTA
Anotace: stále bez štěstí
Mnoho slov nevyřčených
Jedna strana života
Bolest němých
Když je člověk sám přemýšlí co by mohl žít
Každý chce žít – milovat…
Za mořem silikonu
Na břehu Balatonu
Loďka pluje do dáli
Daří se jí
Pluje však ke skonu
Nikdo nestojí o zvadlé romantiky na diskotékách
Jen alkohol stéká do žil
Ráno krásné slunce vychází
Však uvnitř tma ještě živá
Dobrou noc ti dá láhev námořníka
A můžeš plout
Skrze sny a pochod tramvajový
Světla noci nikdy nevyhaslá
Nedají ti ještě vyhasnout
Kolikrát jsi prosil Boha
Málokdy ses ráno kal
Komentáře (0)