Čtu si
Čtu si řádky plné vědy,
kdy touha mi přála naposledy,
čtu si řádky plné lesti,
byť přinesou mi štěstí jestli...
chceš-li si tuto zprávu rád
a budeš se jako naposledy tak krasně smát,
pak do snů mi zmizíš jako dech,
však bojím se...
Něvíš čeho?
...že to bude naposled
Komentáře (0)