Beznadějné trápení
Proč nesmím v klidných nocích nádherně snít,
proč nelze srdce radostí naplnit.?
Proč trápím se,
ačkoli miluji.
ačkoliv milován jsem.
Jakým právem,
upadám to v beznaděj?!
Snad právem lásky,
snad proto,
že milován jsem,
snad proto,
že sám sebe nenalézám.
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: Jaine, Kapka, Mario de Janiero, danaska
Komentáře (2)
Komentujících (2)