Budem spolu plout
Tvé zelené oči lesklé jsou.
Když je vidím,
mám chuť hned plout.
Plout daleko až k horám vysokým,
kde poznám celý svět,
kde uvidím Tě taky plout
a můj život bude hned smysl mít
a já se do tvých zelených očí podívám
a zjistím, jak tě ráda mám,
příště nebudu se ptát
a políbím tě tisíckrát.
Přečteno 362x
Tipy 8
Poslední tipující: 5thelement, Holis, Bíša, Kapka, Lilly Lightová, Agniezka, Mario de Janiero
Komentáře (3)
Komentujících (3)