Anotace: ...
Neboj se,zas bude líp.
Slzy srdíčko celý.
Po celý život nestratit vtip,
je těžké, já vím...
Ale vím i,
že najdeš cit,
který tě odejít nenechá
a pomůže ti žít.
Osud chytni do dlaní,
jak maličkého ptáčka.
A zapomeň na kámen,
co srdce ti mačká.
20.03.2009 15:50:00 | Sýkorka07