Správná volba
Anotace: procházela jsem se parkem..a přemýšlela..podle skutečnosti
Jak se rozhodnout?
Netuším,
právě se o to pokouším.
Je to těžké moc a moc,
Kdo mi příjde na pomoc?
Jdu sama parkem,
jen tak se procházím,
a tu na Něho narazím..
Předvádí se,jak jinak.
Neubráním se,
a padne mi na něj zrak.
Mám za ním jít?..
Naproti jdeš mi mezitím,
já ale nevím ke komu co cítím.
Je to snad láska?Nebo přátelství?
Možná mohu hovořit o štěstí..
Nakonec pujdu za tebou..
Nevím co mě tam táhne..
snad zvědavost,
jak to dopadne?
Tak snad jsem se rozhodla správně...
Přečteno 311x
Tipy 9
Poslední tipující: Zasněný básník, Kapka, Caracol, Iwushak...
Komentáře (3)
Komentujících (3)