Půlnoční
Pokud již spíš,
pak ve svých snech,
přijď ke mně blíž,
noci na křídlech.
Když měsíc mezi hvězdami,
na pouti své popluje,
o tobě zda se mi,
jsem ten který tě miluje.
Až slunce noc zažene,
a nastane nový den,
pak budu dal zoufalý,
protože skončil můj sen.
Pokud již spiš,
pak ve svých snech,
přijď ke mně blíž,
noci na křídlech.
První má myšlenka,
vždy nese tvé jméno,
vše ostatní,
je ve snech uloženo.
Není chvilka,
kdy na tebe nemyslím,
jsi moji duše půlka,
to co mé srdce dělá tvým.
Pokud již spiš,
pak ve svých snech,
překroč všechny překážky,
poletíme noci na křídlech.
Má myšlenka poslední,
je nechť krasný sen zdá se ti,
ať dříve než se rozední,
skončíme ve snovém obětí.
Až jednou se nevzbudím,
zůstanu v říši snů,
prosím na mě pamatuj,
budeš navždy světlo mých dnů.
Až potom budeš spát,
pak v našich snech,
poletíme spolu,
noci na křídlech.
Přečteno 445x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, LordSet, batůžek na motorku, lucajda89, kikis, Iwushak..., Mbonita, DeathStar
Komentáře (4)
Komentujících (4)