Píčovina
Anotace: my bohémové vyznáváme lásku různými způsoby, třeba písní
I když mě nemáš moc ráda
a my dva jsme dosti různí
já celý měsíce bádám
jak dostat se ti pod sukni
I když se mi moc nelíbíš
a dáváme věcem různý jména
já tě bez ustání vidím
ve všech možných hanbatých scénách
I když toužím po krásách života
a jednám jen v mezích bontonu
necítím nic jinýho
než chuť použitýho tampónu
Přečteno 631x
Tipy 8
Poslední tipující: Wor, drsnosrstej kokršpaněl, Kes, Romana Šamanka Ladyloba, J.U. Ray, CorrimsonTom
Komentáře (5)
Komentujících (5)