Tvůj parazit...
Anotace: Dnes bez anotace...dnes ne.
Máš mě v sobě.
Dýchám v tobě
a lechtám tě na žebrech.
Miluju vůni tvý krve
a tvý napnutý svaly.
Skáču ti na ledvinách
a hladim tvý srdce.
Když něco nevíš
pofoukám ti mozek.
Někdy křičím hrůzou
když zakopneš.
.
.
.
A až mě nebudeš chtít
vyzvracíš mě na chodník.
( Tak už to udělej.
Já se s tím nějak vyrovnám. )
Přečteno 342x
Tipy 13
Poslední tipující: Lenni, lucajda89, jedam, Mišiačik, kikis, Veronikass, Kapka, Bíša, Lilly Lightová, NikitaNikaT.
Komentáře (6)
Komentujících (6)