Láska je jen v pohádkách a snech,nikoliv ve všedních dnech.
V pohádce se maj lidi do smrti rádi,v realitě se dočkají jen zrady!
V pohádce přijede princ na bílém koni,v realitě jen kluk co chce péro honit.
Existuje vůbec láska??A kde se skrývá ta kráska??