Klíč k srdci
Anotace: ... jen myšlenka prolítnuvší hlavou
Lásku jsem měla,
nemám už nic,
od srdce mého vrátils mi klíč…
Štěstí jsem měla,
nemám už nic,
vzal sis ho sebou, když vracels mi klíč…
Snad lásku potkám,
štěstí zas přijde, sní,
jsem na světě sama, už mnoho dní….
Mnoho dní a mnoho měsíců
zdá se to, jak roky,
stále však poslouchám,
zda neuslyším Tvé vracející se kroky...
Přečteno 532x
Tipy 11
Poslední tipující: vodnař, 6thSun, Lilly Lightová, zzlatý, Mbonita, labuť, NikitaNikaT., Helena Buchtová, klarass
Komentáře (6)
Komentujících (5)