Tobě
Jsi moje láska a nikdo to nezmění,
jsi v mojí duši vyryté znamení,
v srdci mám korálky prolitých slz,
pod kůží tvé drápky,cítím je skrz.
Ze střípků poskládám zpátky tvé věty,
spojíme představou naše dva světy,
v mysli mé nacházím spoustu tvých stop,
tisíce vyznání, milostných slov.
Ty jsi můj miláček, jsi moje všecko,
na tebe těším se jak malé děcko.
Usínám v představách o tvojí náruči
stýskání po tobě brzy mě umučí.
Přečteno 589x
Tipy 31
Poslední tipující: Dreamer, strašidýlko-střapatý, Holis, MaLej_bLáznivEj_aNdíLeK, Bíša, hostmen, malá a šikovná, Mbonita, Doradan, zena, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)