Přinesl bych ti květiny
Anotace: opět v osobě "on" ... insirace ze Simpsonů
Jediné co jsem potkal
byla tvoje láska
jdoucí z nitra
a pak mě ozářila naděje
jenž v mlze a temnu
rázně rozsvitla
Přinesl bych ti květiny
ale měli zavřeno
dostaneš je zítra
spolu se mnou za prahem
až vyjde slunce
časně, z jitra
Přečteno 326x
Tipy 5
Poslední tipující: Lilly Lightová, Markéta Hl., Quigleika, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)