Vzalo mi tě..
Anotace: prostě už nejsi ani v tom snu....
Ležím v posteli a přemýšlím,
co vlastně za život to mám,
když na nic jiného nemyslím
krom toho, že žiju tu bez tebe sám.
Kam poděl se úsměv a spolu s ním i tvá tvář,
kam podělo se tvé srdíčko.
S tebou odešla i mého života zář
a ze mě zbylo jen opravdu maličko.
Vidět tě býval můj sen,
pro něj bych snesl modré z nebe,
teď ale můžu vzpomínat jen,
protože to nebe mi vzalo tebe.
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)