Genius loci
V rozbitém ledu na dně noci,
kde vločky sněhu nudy jsou poskoci,
kde mizí v páru rozervaných srdcí
kolik si jen přeješ - genius loci...
Tam jsem zahodila klíče, fotky, kresby, snění, hlady,
a teď se zas sama stavím na konec řady
a čekám - na Tebe - nejsi tady...
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: kouzelníček, Mbonita, labuť, enigman
Komentáře (0)