Anotace: Tolik odlišný od toho prvního, po kterém víme, že bude následovati stovky a možná i tisíce dalších...
zbyde jen vzpomínání, ale určitě ne smutné... budu na to vzpomínat ráda, na všechny ty chvíle, na něj..
27.02.2009 13:37:00 | Jamesow
A až láska pomine, polibky budou minulostí, zbyde jen smutné vzpomínání...
Ale básnička hezká, příjemné obraty..=)
19.02.2009 18:22:00 | Stinking Lady
Jako jabloňové květy
voní mi zas tvoje věty...
Příjemná jako vždy, Baný!
10.02.2009 14:31:00 | septemberSax
Obzvláště se mi líbí přirovnání ke šlehačkovému zákusku... Velmi milý kousek (myslím báseň, ne zkusek)
02.02.2009 12:20:00 | Angua