Sobotní
Anotace: ... s extra přídavkem veverek ...
Oříšky Vyšehradské,
bubnují na hrobech
slavných a vážených.
Veverky chřoupají
jména Byzantská
po desetikoruně.
Pluky Japonské,
s blesky umělými
nás pronásledují.
Magická sedmnáctka
na Čechově mostě
hubuje řidičům.
Špagety chutnají skvěle.
Ani bláto
nezkazí ten den.
Nechci, aby cokoliv
bylo logické,
protože nakonec,
už dojde i mléko.
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, kikis, Bíša, Psavec, hanele m., Maro Deives
Komentáře (0)