Pohled z motýlích křídel
Anotace: Klukovi, co měl sbírku motýlů... :) Ale "vyměnil" ji za lásku :-)
***
Studená motýlí sbírko
zdobíš nebesa nad ložem,
povlečena hatmatilkou
prorůstáš trnitým J'AIME.
************************
Pod proudem amarilských řek
stáčíš hladinou
svou krásu za kliku rajských dvířek.
Nemyslím na jinou.
************************
Jen ty utkvěna v hluboké paměti
soudíš moje lásky;
do motýlích křídel rozpětí
vhazuješ mince za otázky.
************************
Do pekel odlétly
kvítky a mnišky.
Z Bekyně! Rozkvetly
jen lebky. A tak pěšky
jdu směle jak bohyně
dál...
AUTOR NEZNÁMÝ 16.10.1988
se Tě pro mé oči vzdal.
Komentáře (4)
Komentujících (4)