Anotace: až pošeptám... "láska" do divokejch dálek... Láska je více než příval tisíce slov a snů... Ani láska se bez zájmen neobejde... Tobě, Ti, Tvoje... :-) Všechno je ve hvězdách...
bloudil jsem dneškem,četl si a dostal se až sem k majáku.vždycky jiná, vždycky vejš a unazuješ tady jsem.
takhle o sobě dát vědět umíš jen ty.100% hned ti je dopíšu...
03.10.2005 16:18:00 | kulishak
Ahoj Jasmin,čtu a vidím,že s Můzami jsi zatím O.K....:o))Moc hezké,náročné.Malou výtku,nechám si ji pro tentokrát pro sebe:o)) -S-
03.10.2005 12:32:00 | Skywalker