Můj milý Simísku, jsem tolik šťastný, že jsi našla svůj přístav - oporu lásky, své štěstí a jsem rád, že o Tvém štěstí mohu číst, že mohu číst Tvé básně plné štěstí a hlubokého citu - plné lásky :o)Stále se opatruj a buď šťastná.
17.02.2009 00:09:00 | Akrij8
Jsem šťastná, že své nádherné básně píšeš konečně v opačném světle... a moc ti to přeju. Věděla jsem, že potkáš někoho, kdo ti ukáže, jak moc tě svět potřebuje.
03.02.2009 18:16:00 | Ariella13