...trefil se...
Šípem Amora zasažen
bez tebe žít už nesvedu.
Za zvědavost očí potrestán
za pár vteřin pohledu.
V koutku srdce skučím
dlaně plné lásky mám.
Tělo střelou protnuté
jen proto že tě znám.
Neptal se její ostrý hrot
dám-li nějaké znamení.
A hned za ním přilétla
bolesti spousta a trápení.
Neukojen v touze své
dál existovat zkusím.
V touze tě někdy poznat
v touze slyšet tvůj hlas
v touze dotknout se těla
pro které tak trpět musím…
Přečteno 443x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Lorraine, Quigleika, Majdi, Kapka, Bíša, Psavec, NikitaNikaT., Kett
Komentáře (5)
Komentujících (5)