Nezavírej oči
Anotace: Není všechno jak se zdá...
S nadějí příštích dnů -
den po dni vstáváváš...
Své obavy a únavu
v posteli schováš!
Večer se s nimi opět shledáš,
netrvá dlouho a snadno
se jim poddáš...
Noci jsou dlouhé, dny ještě delší,
snad přijdou jiné, lepší.
Nezavírej před životem oči!
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, Kett
Komentáře (2)
Komentujících (2)