Možná to tak bylo
Kmeny obtékám
kůru pročesávám
Lesní vánek chvějivý
Průklestem uhlédám ženu
to´s Ty
Stromy kolem se milují
a Ty jsi sama
Nejsi onou sosnou
opodál čekající
na smilování zpitého dřevorubce
Lehce se dotýkáš prsty nebe
cítíš mne leč nevidíš
Vůně Tvé kůže ulpívá na perutích
Ztěžklý touhou do klína
Lásko jak jsi krásná
střemhlav padám bezhlavě
Dech horoucí z úst muže
jež klečí před květinou
Šeptá "chci Tě" dychtícími rty
Přes bažiny a ledopády
snáší k nohám klidu stín
pro spící Slunce spánku Tvého
A pro studánky zřítelnic
v odlesku prvého rozbřesku moji tvář
Něha osvítí
Poznáváš tu chvíli jilmy už tu byly
vichr žhavý nás rval od sebe
má drahá ženo
Ztratil mne v ty kmeny když shůry kameny
vniveč zemi jaly se obrátit
Naše těla se opustila
Vánek polibkem ztrácí život v mžiku
Ty líbala´s mne v slzách a já žil
Okolo listy ševelily do ticha
Já pro Tebe žil
Přečteno 474x
Tipy 19
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Tacca, maena, Dota Slunská, WAYWARD, labuť, Lilly Lightová, Mbonita, Triffid Kolbe, Kapka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)